Om Kolorit

Kolorit synger et sprudlende og anderledes repertoire, der består af en kombination af latinamerikansk og nordisk kormusik. Argentinsk tango, cubansk son, dansk folkesang og svensk visetradition – vores repertoire forener de latinamerikanske rytmer og fremmedartede klange med nye, spændende fortolkninger af vores egne nordiske salmer og sange.

Kolorit har vundet flere internationale priser og har repræsenteret Danmark ved korfestivaler i hele verden. Kolorit består af 18 sangere og dirigent Niels Græsholm. Under koncerter synger vi uden noder og på originalsprog, uanset om det er cubansk, argentinsk, venezuelansk, svensk eller dansk. Vi holder til på Østerbro i København.

Dirigent Niels Græsholm

Kolorits dirigent Niels Græsholm er en efterspurgt stævneinstruktør, kor‐coach, arrangør og komponist med speciale i jazz og etnisk musik. Han underviser i korledelse og -arrangement ved bl.a. Københavns Universitet. Han er uddannet musikpædagog fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og korpædagog fra Musikhögskolan i Göteborg. Herudover har Niels studeret jazz og latinamerikansk musik i New York.

Sangere

Sopraner
Julia Dagnæs
Stine Ydegaard Turiño
Thea Bjerreskov Farup
Christina Odgaard
Anna Holm Bjerreskov
Ida Zimmer Mellentin
Johanne Skov Jensen
Anja Enslev Mørkeberg

Tenorer
Kristian Skaarup
Jens Seneberg Nielsen 

Alter
Ida Arentz Taraldsen
Sanne Hägerstrand
Halltóra Fridleivsdóttir
Susanne Sandfort

Basser
Phillip Mundt
Ruben Odgaard
Peter Ole Schumann
Lasse Grube Madsen 

 

Fotos: Anders Lund, Giant Steps